Τοπαλούδη: Εισήγηση για απόρριψη των αιτήσεων αναίρεσης των δολοφόνων και βιαστών της
Η Ελένη Τοπαλούδη, θύμα βιασμού και ανθρωποκτονίας (φωτογραφία αρχείου)
IN TIMEΤην απόρριψη των αιτήσεων αναίρεσης που είχαν υποβάλει ο 26χρονος Ροδίτης και ο 24χρονος συγκατηγορούμενός του για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο εισηγήθηκε η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.
Οι δύο καταδικασθέντες έχουν κριθεί πλέον αμετάκλητα ένοχοι, καθώς σύμφωνα με την εισήγηση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ζητήθηκε να απορριφθούν ως αβάσιμοι οι λόγοι αναιρέσεως που επικαλούνται οι δύο κατηγορούμενοι.
«Δεν προκύπτει ότι τέλεσαν αυτές τις πράξεις λόγω ανωριμότητας της ηλικίας, το δικαστήριο το τεκμηριώνει απολύτως στην απόφασή του», τόνισε μεταξύ άλλων, όπως μεταδίδει η dimokratiki.
«Απολύτως αιτιολογημένα η απόφαση κρίνει ότι είναι απορριπτέος ο λόγος αυτός».
Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο δράστες έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και του ομαδικού βιασμού.
«Θύελλα» αντιδράσεων με σχόλιο του Μασκ για 19χρονη στη Δανία που κινδύνευε με απέλαση
10:55
Τι συζήτησαν Τραμπ - Νετανιάχου για Ιράν, αφοπλισμό Χαμάς και τη δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα
10:50
Στα 15,7 δισ. ευρώ το 2024 η αξία παραγωγής στον κατασκευαστικό κλάδο
10:44
Καποδίστριας και ψυχανάλυση
10:41