ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Το εργοστάσιο είχε ζητήσει αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική πριν καεί ολοσχερώς

Λαμία: Το εργοστάσιο είχε ζητήσει αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική πριν καεί ολοσχερώς

Καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά το εργοστάσιο που παρείχεε τα σχολικά γεύματα που δηλητηρίασαν δεκάδες μαθητές Δημοτικού στη Λαμία

EUROKINISSI

Σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Λαμίας, το οποίο ενεπλάκη στην υπόθεση με τα σχολικά γεύματα, που οδήγησαν παιδιά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το MEGA, υπήρξε πριν από την πυρκαγιά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική με το αίτημα της αύξησης ασφαλίστρων για μεγαλύτερη αποζημίωση σε περίπτωση φωτιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στάλθηκε e-mail από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική με αίτημα τη αύξηση αποζημίωσης σε περίπτωση φωτιάς, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Οι τρεις ενδείξεις για το σενάριο περί εμπρησμού

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρθηκε στο MEGA, υπάρχουν τρεις σοβαρές ενδείξεις, που εξετάζονται αναφορικά με το σενάριο εμπρησμού:

  1. Η γρήγορη εξάπλωση της φωτιάς από το βαν σαν να υπάρχει πρόσθετο υλικό που βοήθησε στην εξάπλωση.
  2. Μύριζε βενζίνη: Έχουν ληφθεί 20 δείγματα από σημεία του κατεστραμμένου εργοστασίου και έχουν σταλεί στο χημείο του Κράτους.
  3. Τα καταγραφικά: Τα δύο καταγραφικά κάηκαν, δεν βρέθηκε το τρίτο καταγραφικό, και το ζήτημα που τίθεται είναι εάν καταστράφηκε ολοσχερώς εντελώς από τη φωτιά ή... εξαφανίστηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ