Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης σπιτιού έδιωξε τους διαρρήκτες με μια σκούπα
Πόρτα οικίας
pixabayΜε έναν πρωτότυπο τρόπο, που έχει καταγραφεί και σε κάμερα, ιδιοκτήτης μονοκατοικίας στην Θεσσαλονίκη, κατάφερε να διώξει τους διαρρήκτες που είχαν εισβάλλει στο σπίτι του ενώ εκείνος έλειπε.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤnews ο ιδιοκτήτης μονοκατοικίας που έπεσε θύμα διάρρηξης σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να απομακρύνει τους δράστες από το σπίτι του με μια σκούπα στο χέρι.
Μόλις ο ιδιοκτήτης επέστρεψε στο σπίτι του αντιλήφθηκε ότι μέσα βρίσκονταν διαρρήκτες. Τότε, πήρε μια σκούπα και άρχισε να χτυπά το παράθυρο και την πόρτα.
Όπως φαίνεται, σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, λίγο μετά, οι τρεις διαρρήκτες βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον από το παράθυρο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Καρέ καρέ η δράση της συμμορίας Γεωργιανών διαρρηκτών - Άδειαζαν σπίτια στην Αττική
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη κοσμηματοπωλείου - Είχαν αρπάξει κοσμήματα 30 χιλ. ευρώ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Σεσημασμένος ο δράστης κλοπής χρηματοκιβωτίου με τις χρυσές λίρες και τα κοσμήματα
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΕΣΥ: Καταδικαστέα η μετάδοση των «off the record» δηλώσεων Ανεστίδη
20:44
ΚΟΣΜΟΣ
Δύο αστυνομικοί στη Λισαβόνα φέρονται να βασάνιζαν άστεγους και μετανάστες και κοινοποιούσαν τη δράση τους
20:35
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Εκατοντάδες χιλιάδες νέοι στρατιώτες στο μέτωπο με κίνητρο μισθό, μπόνους και επιδόματα
20:26
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε εξωτερικό χώρο επιχείρησης στη Βιομηχανική Περιοχή στο Ηράκλειο
20:17
ΕΛΛΑΔΑ