Πάτρα: Άνδρας έκανε γυμνισμό σε πλαζ, αρνήθηκε να βάλει μαγιό και συνελήφθη
Παραλία με λουόμενους (Φωτογραφία αρχείου)
ΙΝΤΙΜΕΑναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το μεσημέρι σε πλαζ της Πάτρας, όταν έκπληκτοι οι λουόμενοι αντίκρισαν έναν άνδρα περίπου 40 ετών να κυκλοφορεί γυμνός στην παραλία.
Όπως αναφέρει το tempo24 μετά το αρχικό σοκ πολίτες ειδοποίησαν την Αστυνομία που βρέθηκε άμεσα στο σημείο.
Οι αστυνομικοί αρχικά του έκαναν συστάσεις και του ζήτησαν να φορέσει μαγιό, όμως, εκείνος αρνήθηκε και έτσι οι αστυνομικοί του ζήτησαν να αποχωρήσει ώστε να μην βρίσκεται σε την κοινή θέα με τους υπόλοιπους λουόμενους.
Εκείνος αρνήθηκε και τότε οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον απομάκρυναν. Όταν όμως άρχισε να αντιστέκεται, τότε οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του ατόμου και τον οδήγησαν στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: 34χρονος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης
Ισπανία: Κατασχέθηκαν 10 τόνοι κοκαΐνης σε φορτηγό πλοίο στην ανοιχτή θάλασσα
15:53
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη - Φιντάν: Στο επίκεντρο διμερή ζητήματα και παγκόσμιες εξελίξεις
15:43
Καθαρά Δευτέρα 2026: Πότε πέφτει το τριήμερο - Αναλυτικά όλες οι αργίες της χρονιάς
15:37
Live: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη μετά τη συνάντησή του με τον Σάντσεθ στην Ισπανία
15:31