Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μανώλης Μαθιουδάκης
Τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ
esiea.grΣε ηλικία 89 ετών πέθανε ο δημοσιογράφος Μανώλης Μαθιουδάκης, ο οποίος υπήρξε μεταξύ άλλων πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).
Ο Μανώλης Μαθιουδάκης είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος σε πολλά Μέσα Ενημέρωσης, όπως τα «Νέα», το «Βήμα», ο «Ταχυδρόμος», η «Ομάδα» και η ΕΡΤ. Παράλληλα, διατήρησε μέχρι τέλους την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον «Ριζοσπάστη», τον οποίο διάβαζε σταθερά, σύμφωνα με το ΚΚΕ.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα, μάλιστα, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ο Μανώλης Μαθιουδάκης υπήρξε σταθερός συνοδοιπόρος του ΚΚΕ».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ρένα Κουβελιώτη: «Η έρευνα θα συνεχιστεί με κολάρο ή μη» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την επίθεση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»
22:00
ΚΟΣΜΟΣ
ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΕΤΕΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Διπλωματικό μπρα ντε φερ Ιράν - ΗΠΑ με φόντο την αμερικανική στρατιωτική περικύκλωση
21:51
ΣΠΟΡ
Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου στο Μίτινγκ της Οστράβα
21:45
ΚΟΣΜΟΣ
Δολοφονήθηκε στην πόλη Ζεντέν ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι, γιος του δικτάτορα της Λιβύης
21:37
ΚΟΣΜΟΣ