Άλιμος: Κλέφτης αρπάζει την αλυσίδα από τον λαιμό λουόμενης σε live σύνδεση
Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης (04/06) στην παραλία Αλίμου, όπου κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης ένας νεαρός άρπαξε την αλυσίδα από τον λαιμό μίας γυναίκας.
Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, ο κάμεραμαν και οι λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία Αλίμου έγιναν μάρτυρες του περιστατικού. Ο νεαρός πλησίασε τη γυναίκα την ώρα που εκείνη πήγαινε να μπει στη θάλασσα.
Όταν ο δράστης έφτασε σε κοντινή απόσταση από την ηλικιωμένη, κατάφερε να σπάσει την αλυσίδα και κατόπιν άρχισε να τρέχει.
«Δεν κατάλαβα τίποτα. Ήταν πολύ ακριβός σταυρός με χοντρή αλυσίδα. Το είχαν τσεκάρει αυτοί», είπε η γυναίκα λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε.
Η ομάδα ΔΙΑΣ της Αστυνομίας έχει ειδοποιηθεί και φτάνει στο σημείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΧΡΗΜΑ
ΑΑΔΕ: Διπλή απόβαση σε παραλίες και τουριστικούς προορισμούς από τους ελεγκτές
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: LIVE - Ψηφιακή Κάρτα Καυσίμων και επιδότηση στο diesel - Τι φέρνει το πακέτο των 300 εκατ. ευρώ
13:34
ΕΛΛΑΔΑ
Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
13:26
ΑΓΟΡΕΣ
Μάχη για τις 2.000 μονάδες στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Μαζικές ρευστοποιήσεις στις αγορές
13:21
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: ΗΠΑ και Ιράν συζητούν τον τερματισμό του πολέμου - Αναστολή επιχειρήσεων για πέντε μέρες
13:17
ΕΛΛΑΔΑ