Τραγικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με 59χρονη μοτοσικλετίστρια που συγκρούστηκε με φορτηγό
Την τελευταία της πνοή στη Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, άφησε η 59χρονη οδηγός μηχανής, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που έγινε την Τετάρτη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Voria.gr η άτυχη μοτοσικλετίστρια σφήνωσε με το δίκυκλό της κάτω από τις ρόδες χωματουργικού φορτηγού το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6) στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Ιατρού Γωγούση.
Η αναβάτρια της μηχανής ως πολυτραυματίας είχε υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις.
Έκτοτε, νοσηλευόταν στην Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου. Η 59χρονη κατέληξε τελικά σήμερα το πρωί.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 13:30, την Τετάρτη, στη συμβολή των οδών Καραολή και Δημητρίου και Ιατρού Γωγούση όταν η 59χρονη κατέληξε μαζί με το δίκυκλο κάτω από τις ρόδες χωματουργικού φορτηγού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει στη Θεσσαλονίκη
Συνελήφθη 29χρονος στη Θεσσαλονίκη - Πέταξε μπογιές στο Προξενείο της Ρωσίας
CIA: Αποδυναμωμένο αλλά ακέραιο το καθεστώς στο Ιράν - Ικανό να χτυπήσει αμερικανικούς στόχους
18:19
Εκκενώνονται οι εγκαταστάσεις LNG στο Ρας Λαφάν του Κουβέιτ μετά τις απειλές Ιράν
18:10
Τι δείχνουν οι νέες καταθέσεις μαρτύρων στην πολύκροτη δίκη Βαλυράκη
18:05
Ελβετία: Ένας νεκρός από πτώση καμπίνας τελεφερίκ σε χιονοδρομικό κέντρο
17:59