Αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη για την εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρισκόταν μέχρι το μεσημέρι σε εξέλιξη στην περιοχή της Συμμαχικής Οδού, δυτικά της Θεσσαλονίκης, για την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος μαστροπείας.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος και Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων. Όπως έγινε γνωστό, έχουν γίνει ήδη αρκετές συλλήψεις φερόμενων ως μελών της εγκληματικής οργάνωσης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κύκλωμα εκμεταλλευόταν γυναίκες που βρίσκονταν σε ευάλωτη οικονομική θέση και τις εξωθούσαν στην πορνεία. Τα εμπλεκόμενα πρόσωπα φαίνεται να έκλειναν τα ερωτικά ραντεβού με πρόσχημα την παροχή υπηρεσιών μασάζ.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη του ίδιου κυκλώματος ερευνώνται και για εμπλοκή σε «εικονικά» τροχαία ατυχήματα.
Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται να γίνουν από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ. κύκλωμα πειρατείας συνδρομητικής τηλεόρασης - Απέσπασαν 5,8 εκατ. ευρώ
Συνελήφθη 31χρονος για μαστροπεία στο κέντρο της Αθήνας
Δημοσκόπηση GPO: Μπροστά και ανοδικά η ΝΔ με 29,4%, δεύτερος ο Τσίπρας, πτώση για το ΠΑΣΟΚ
10:53
Φθιώτιδα: Συναγερμός για φωτιά στην Στυλίδα - Καίει χαμηλή βλάστηση
10:49
Σκόπελος: 19χρονη που πήγε να δουλέψει σεζόν κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από 28χρονο
10:44
Βενεζουέλα: Δραματικές εικόνες μετά τον διπλό σεισμό- Βίντεο από drone καταγράφει βιβλική καταστροφή
10:33