Μία σύλληψη για εμπρησμό στον Δομοκό το 2022 - 2.500 στρέμματα είχαν γίνει στάχτη
Ανανεώθηκε:
Πυροσβέστης σε επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSIΣτην σύλληψη ενός άνδρα που φέρεται να έβαλε φωτιά πριν από δύο χρόνια σε αγροτική έκταση στον Δομοκό, προχώρησαν οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) του Πυροσβεστικού Σώματος.
Ο φερόμενος εμπρηστής πιάστηκε με τη συνδρομή ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από πρόθεση σε αγροτική έκταση στη περιοχή Πετρωτό του δήμου Δομοκού.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της πυροσβεστικής ο συλληφθείς φέρεται κατά την διάρκεια της εξέτασης του να ομολόγησε ότι ήταν ο δράστης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 08 Αυγούστου 2022 σε δασική έκταση, στην ίδια περιοχή από την οποία κάηκαν δυόμιση χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης.
Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και την Δευτέρα 17 Ιουνίου θα απολογηθεί στον Ανακριτή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά σε δασική έκταση στον Δομοκό
Ισχυροί άνεμοι κρατούν «δεμένα» τα πλοία στην Αττική - Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται
08:06
Οι ταινίες της εβδομάδας: Βραβευμένος «Ήχος της πτώσης», επιστροφή Silent Hill και νέος Σαμ Ράιμι
08:03
Λήγει σήμερα η συμφωνία «New Start» για τα πυρηνικά: Φόβοι για νέα κούρσα εξοπλισμών από ΗΠΑ, Ρωσία
07:57
Στη Redex το έργο κατασκευής του νέου VIP Terminal στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
07:55