Συναγερμός από διπλή εξαφάνιση Γαλλίδων τουριστριών στην Σίκινο
Ανανεώθηκε:
Περιπολικό της Αστυνομίας
EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία της Σίκινου από την ταυτόχρονη εξαφάνιση δύο Γαλλίδων τουριστριών.
Πρόκειται για μια 73χρονη και μία 64χρονη, οι οποίες διέμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία, ωστόσο εικάζεται ότι οι δύο γυναίκες έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, τα ίχνη των δύο γυναικών χάθηκαν από το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου όπου και δηλώθηκε η εξαφάνιση τους.
Οι έρευνες επικεντρώνονται σε μονοπάτια της περιοχής, με τους ανθρώπους του νησιού να αναζητούν τις δυο γυναίκες.
Στις έρευνες συμμετέχουν Πυροσβέστες, εθελοντές, αστυνομικό κλιμάκιο απο την Ίο, καθώς και ο Δήμαρχος του νησιού Βασίλης Μαράκης και δημοτικοί σύμβουλοι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κέρκυρα: Αγνοείται 55χρονος Αμερικανός τουρίστας στο Μαθράκι - Επιχείρηση για τον εντοπισμό του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καρυστιανού: Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος - Μου πρότειναν το υπουργείο Δικαιοσύνης (vid)
20:10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Τι θα συζητηθεί
20:01
ΚΟΣΜΟΣ
Η Βρετανία δεν διακόπτει την επικύρωση της συμφωνίας για το Αρχιπέλαγος Τσάγκος
19:50
ΔΙΕΘΝΗ
Η ΕΚΤ ενέκρινε τον Βούιτσιτς για την θέση του νέου αντιπροέδρου
19:39
ΕΛΛΑΔΑ