Συνελήφθη στη Μεσσηνία ο Κορκονέας και επιστρέφει στη φυλακή Δομοκού
Ανανεώθηκε:
Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας
INTIME/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΣτη φυλακή Δομοκού επιστρέφει ο Επαμεινώνδας Κορκονέας μετά την απόφαση αναίρεσης που εκδόθηκε από την δικαιοσύνη για το ελαφρυντικό του σύννομου βίου που του είχε αναγνωριστεί στην δίκη σε δεύτερο βαθμό.
Ο Επ. Κορκονέας συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Καλαμάτας το μεσημέρι της Παρασκευής σε κοινότητα του δήμου Δυτικής Μάνης.
Ο συλληφθείς δεν έφερε καμία αντίσταση κατά τη σύλληψή του και αυτή τη στιγμή κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας ενώ αναμένεται να επιστρέψει στις φυλακές Δομοκού.
Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, εκτελώντας ένταλμα μετά την αναίρεση για δεύτερη φορά του ελαφρυντικού του σύννομου βίου, το οποίο αναγνωρίστηκε σε δεύτερο βαθμό στον πρώην ειδικό φρουρό, σπάζοντας με τα ισόβια που του είχαν επιβληθεί πρωτοδίκως για την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008.
Ο Κορκονέας θα καθίσει για τέταρτη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου, προκειμένου να κριθεί εκ νέου αν θα πρέπει ή όχι να του αναγνωριστεί το επίμαχο ελαφρυντικό το οποίο του άνοιξε την πόρτα της φυλακής.
Σε νοσοκομείο του Μιλάνου εισήχθη ο πρωθυπουργός της δυτικής Λιβύης Αμπντούλ Χαμίντ Ντμπέιμπα
21:17
Τέμπη: Διευκρινίσεις του Αρείου Πάγου για τις εκταφές των σορών
21:17
Πιο κοντά... στο Θεό η Σαγράδα Φαμίλια στη Βαρκελώνη - Έφτασε στο μέγιστο ύψος της μετά από πάνω από 140 έτη (pics)
21:05
ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στη Νίκαια: Εκδικητικός και χυδαίος ο Αδωνις Γεωργιάδης απειλεί γιατρούς
20:56