Λεωφόρος Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τέλη Ιουνίου λόγω εργασιών
Ανανεώθηκε:
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων εφαρμόζονται από σήμερα έως και τα τέλη Ιουνίου, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή θεμελίωσης Μεσοβάθρου Μ2, Γέφυρας (flyover) και μετατόπισης καλωδίων Μέσης Τάσης».
Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, και τα οχήματα θα κινούνται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική ανά λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της συμβολής με την οδό Διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο, στην περιοχή των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας.
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω πορείας διαμαρτυρίας
Κλειστό σήμερα το κέντρο της Αθήνας λόγω ποδηλατικού αγώνα - Οι εναλλακτικές διαδρομές
Κόρινθος -Τρίπολη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα της Στέρνας - Παρακάμψεις μέχρι και τις 7/6
Αγρότες: Κλείνουν τη Δευτέρα τις σήραγγες των Τεμπών – Ανοίγουν την Τρίτη τους δρόμους για ΙΧ
22:52
Σερβία: Χιλιάδες φοιτητές στους δρόμους – Καταγγελίες για πιέσεις στα πανεπιστήμια
22:51
Σουδάν: Δέκα νεκροί από πλήγμα μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην αγορά μιας πόλης του Νταρφούρ
22:40
Έδεσσα: Εγκαίνια του αρχαιολογικού χώρου του Ανακτόρου της Πέλλας - Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό δύο ελληνιστικά αγάλματα
22:28