Νέα δήλωση Λύτρα μέσα από τη φυλακή: Υπάρχει τεράστια ανθρωποφαγία - Συγγνώμη στη σύζυγό μου
Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣε νέα δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού για τη σύζυγό του, προχώρησε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της.
Ο γνωστός ποινικολόγος ζητάει συγγνώμη για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και αναφέρει ότι η ίδια ουδεμία ευθύνη φέρει για τις οφειλές του.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κατ’ επέκταση στα τρία μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες», σημείωσε ο κ. Λύτρας και συνέχισε:
«Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση».
«Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής» κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απόστολος Λύτρας: Δεύτερο βράδυ στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού - Ποιοι τον επισκέφτηκαν
Αίτηση αποφυλάκισης τις επόμενες μέρες θα καταθέσει ο Απόστολος Λύτρας
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξανά στις ράγες τη Δευτέρα (8/12) - Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δοκιμών
18:58
Δικαστήρια Ευελπίδων: Πέθανε 84χρονος που δικαζόταν για ενδοοικογενειακή βία
18:51
Αγρότες: Άνοιξαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τελωνείο του Προμαχώνα
18:42
Ανδραβίδα: Θρίλερ με αυτοκίνητο που βρέθηκε σε κανάλι - Οι αρχές αναζητούν τους επιβαίνοντες
18:33