Εξιτήριο για τον 8χρονο που έπαθε ηλεκτροπληξία σε γήπεδο 5Χ5 στη Μυτιλήνη - Ξεκινούν έλεγχοι
Στο σπίτι του επέστρεψε χθες το βράδυ ο 8χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία από διαρροή ρεύματος σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού σε δημοτικό πάρκο, όπου φιλοξενείται και γήπεδο 5Χ5, στο χωριό Κάτω Τρίτος της Μυτιλήνης.
Το παιδί προχθές το βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε προληπτικά για παρακολούθηση στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.
Από τον δήμο Μυτιλήνης επιβεβαιώθηκε η διαρροή, από καλώδια εσωτερικά μιας μεταλλικής κολώνας ηλεκτροφωτισμού και διεκόπη η ηλεκτροδότηση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Ο δήμαρχος Μυτιλήνης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ζήτησε από τα συνεργεία του δήμου να ξεκινήσει άμεσα έλεγχος σε όλες τις ανάλογες δημόσιες δομές, πάρκα, πλατείες και γήπεδα προκειμένου να αποκατασταθούν ζημιές που υπάρχουν και να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά.
SPONSORED
Ρωσικές παρεμβολές οδήγησαν τα ουκρανικά drone στην Ρουμανία λέει το Κίεβο
15:30
Το βίντεο - αφιέρωμα της Finos Film για τα 25 χρόνια από τον θάνατό του Ντίνου Ηλιόπουλου
15:24
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Η σημασία των αστικών κήπων ως ασπίδα απέναντι στην κλιματική κρίση
15:17
Πολάκης: «Τα ιστορικά κόμματα δεν καταργούνται με ατομικές αποφάσεις»
15:15