Τέλος και τυπικά για την καθημερινή έκδοση της Αυγής - Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου
Το τελευταίο πρωτοσέλιδο της Αυγής
Avgi.grΤην αναστολή της έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Η Αυγή» με σκοπό την αναβάθμιση της κυριακάτικης έκδοσης και της ιστοσελίδας avgi.gr, ανακοίνωσε επισήμως το διοικητικό συμβούλιο της εφημερίδας.
Η ανακοίνωση, όπως δημοσιεύεται στο avgi.gr αναφέρει:
«Στο πλαίσιο του οικονομικού εξορθολογισμού και με δεδομένη τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, σε συνεννόηση με τον βασικό μέτοχο, την αναστολή της έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Η Αυγή» με σκοπό την αναβάθμιση της κυριακάτικης έκδοσης και της ιστοσελίδας avgi.gr.
Σημειώνουμε ότι τα τελευταία χρόνια, σε συνάρτηση και της επικρατούσας κατάστασης στα έντυπα μέσα, οι πωλήσεις της καθημερινής έντυπης έκδοσης σ΄ όλη τη χώρα δεν ξεπερνούν κατά μέσο όρο τα 750 φύλλα ημερησίως.
Το διοικητικό συμβούλιο θα παρουσιάσει το πλάνο του για τον εκσυγχρονισμό του Μέσου και τη βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.
Καλούμε τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες που αποτελούν διαχρονικά τη δύναμη της εφημερίδας, να τη στηρίξουν και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Αθήνα, 25/06/2024»
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείνει το ημερήσιο φύλλο της «Αυγής» - Τα επόμενα 24ωρα η επίσημη ανακοίνωση
Έντονη διαμαρτυρία της ΕΣΗΕΑ για την αναστολή της καθημερινής έκδοσης της ΑΥΓΗΣ
Βρετανία: Δεν έχουμε δει στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι το Ιράν μπορεί να χτυπήσει την Ευρώπη
15:05
Σφοδρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην Κορινθία – Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κολώνα (pics&vid)
14:53
Πυρά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για την κυριακάτικη ανάρτηση Μητσοτάκη
14:41
Κατζ: «Θα στείλουμε το Ιράν δεκαετίες πίσω αν συνεχίσει να βομβαρδίζει τις πόλεις μας»
14:30