Πάνω από 1.530 δενδρύλλια κάνναβης και όπλα εντοπίστηκαν σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο
Kατασχεθέντα δενδρύλλια κάνναβης (φωτογραφία αρχείου)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΠάνω από 1.530 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης με τη συμμετοχή 150 αστυνομικών.Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός ενώ μέχρι τώρα έχει σχηματιστεί δικογραφία συνολικά για 8 άτομα εκ των οποίων αναζητούνται οι τέσσερις.
Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, πυρομαχικά, χρήματα και πολλά οχήματα.
Ο ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων, Έλληνας, εντοπίστηκε εντός της φυτείας στην περιοχή του Κουρνά Αποκορώνου κατά τη διάρκεια που εκτελούσε καλλιεργητικές εργασίες.
Στην επιχείρηση, η οποία εξελίσσεται σε περιοχές που ανήκουν στους Δήμους Αποκορώνου Χανίων, Μυλοποτάμου Ρεθύμνης και Μαλεβυζίου Ηρακλείου, συμμετέχουν αστυνομικοί των ΤΑΕ των τριών νομών, τμήματα των ΕΚΑΜ και αστυνομικών από τη Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χειροπέδες σε 62χρονο στη Φλώρινα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Ρέθυμνο: Συλλήψεις και κατάσχεση κάνναβης στον Μυλοπόταμο
Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε συνθετικά κανναβινοειδή «BOOM» στο Χαϊδάρι
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που καλλιεργούσε κάνναβη
Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, λασποβροχές, θυελλώδεις ανέμους - Που θα «χτυπήσουν»
08:47
Συνελήφθη το αρχηγικό μέλος του Ρουβίκωνα για την επίθεση σε λάθος επιχείρηση
08:47
Σφοδρές χιονοπτώσεις στην Ιαπωνία - Τουλάχιστον 30 οι νεκροί (vids)
08:47
Μόλις πέντε λεπτά επιπλέον δραστηριότητας καθημερινά μπορούν να παρατείνουν τη ζωή
08:31