Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Τέσσερις προσαγωγές στο Α.Τ. Παιανίας
Τέσσερις προσαγωγές στο Α.Τ Παιανίας για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με την ΕΡΤ το ένα από τα άτομα που έχουν προσαχθεί είναι χειριστής drone, κάτι που έρχεται να προστεθεί στην καταγγελία που είχε κάνει νωρίτερα ο Δήμαρχος Παιανίας, λέγοντας ότι η φωτιά ξεκίνησε από πτώση drone.
Μάλιστα, την ώρα που μετέβαιναν στο σημείο οι αστυνομικοί, εντόπισαν αυτά τα τέσσερα άτομα που έφευγαν γρήγορα από την περιοχή.
Τότε οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν και στη συνέχεια, κατόπιν ελέγχου, τους προσήγαγαν. Τους έχουν οδηγήσει στο ΑΤ Παιανίας ενώ έχει ενημερωθεί και η Πυροσβεστική για να τους παραλάβει.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το μέτωπο της φωτιάς μοιάζει να έχει τεθεί υπό έλεγχο.
ΚΟΣΜΟΣ
Στο φως νέα ντοκουμέντα για το πρίγκιπα Άντριου: Φαίνεται ότι παρέδωσε απόρρητα έγγραφα στον Έπσταϊν
20:49
ΚΟΣΜΟΣ
SAFE: Εγκρίθηκε το αμυντικό πακέτο της Κύπρου από το Συμβούλιο της ΕΕ
20:38
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Αγόρι τριών ετών πέθανε από ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο
20:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Η προτροπή για άρση του Casus Beli από Μητσοτάκη, ο «φιλικός» Ερντογάν και οι συμφωνίες
20:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ