Περισσότερα από 1.250 δενδρύλια κάνναβης εντοπίστηκαν και καταστράφηκαν στη Θεσπρωτία
Μεγάλη και οργανωμένη φυτεία κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών σε παραμεθόρια και δασώδη περιοχή του Νομού Θεσπρωτίας.
Κατά την αστυνομική επιχείρηση στην θέση Άγιος Νικόλαος, οι αστυνομικοί ξερίζωσαν συνολικά 1.252 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,10 έως 1,50 μέτρα, ενώ βρέθηκαν ακόμη φυτά κάνναβης σε γλαστράκια για μεταφύτευση στο έδαφος, συνολικού αριθμού 1.199, εκ των οποίων τα 762 ξεραμένα.

Ελληνική Αστυνομία
Η φυτεία διέθετε αυτοσχέδια δεξαμενή νερού και σύστημα άρδευσης. Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξοπλισμός πρόσκαιρης διαβίωσης,όπως σκηνή, ατομικά είδη και γεωργικά εργαλεία.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση εμπλεκόμενων ατόμων στην υπόθεση είναι σε εξέλιξη.
SPONSORED
Πανελλήνιες 2026: Ποιοι μαθητές παίρνουν επίδομα 350 ευρώ - Ποια τα δικαιολογητικά
03:00
«Ανακαινίζω - Νοικιάζω»: Επιδότηση έως 95% – Ποιοι κερδίζουν έως 36.000 ευρώ
02:00
Eκπρόθεσμες δηλώσεις: Πότε διαγράφεται το πρόστιμο - Ποιοι θα λάβουν αναδρομικά επιστροφή
01:00
Αυξήσεις χωρίς «φρένο» στα σούπερ μάρκετ - Πόσο ανέβηκαν οι τιμές στα παγωτά
00:30