Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο νεαρός που δεν πλήρωσε βενζίνη και τραυμάτισε τον υπάλληλο πρατηρίου
Περιπολικό της αστυνομίας
INTIME (φωτο αρχείου)Την προφυλάκιση του 24χρονου οδηγού που όχι μόνο δεν πλήρωσε την βενζίνη όπου έβαλε στο όχημα του αλλά τραυμάτισε και τον υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισε η δικαιοσύνη.
Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του νεαρού ρομά μετά την απολογία του τελευταίου σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστρική κλοπή κ.α.
Κατά την απολογία του, ο νεαρός δράστης ισχυρίστηκε ότι πανικοβλήθηκε και ότι δεν σκόπευε να τραυματίσει τον υπάλληλο που προσπάθησε να σταματήσει το όχημα του.
Το περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Κυριακής (07/07) όταν ο 24χρονος Ρομά μετέβη με το αυτοκίνητό του σε πρατήριο καυσίμων στην Θεσσαλονίκη και προσπάθησε να φύγει χωρίς να πληρώσει το αντίτιμο των καυσίμων αξίας 25 ευρώ.
Ο υπάλληλος προσπάθησε να τον σταματήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τα χέρια. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ ο 24χρονος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.
Μεγάλες εκρήξεις στην Τεχεράνη - Στην περιοχή που βρίσκονται σε εξέλιξη διαδηλώσεις
11:03
Μεγάλες εκρήξεις στην Τεχεράνη εν μέσω διαδηλώσεων - Στα 100 δολάρια το πετρέλαιο - Βομβαρδισμοί σε Τελ Αβίβ, Ντουμπάι και Βηρυτό
11:03
Στο Παρίσι ο Ζελένσκι προκειμένου ο πόλεμος στο Ιράν να μην «επισκιάσει» την Ουκρανία
11:00
Αυστραλία: Έφηβοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα Social Media παρά το «μπλόκο»
10:53