Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»
Το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στην Θεσσαλονίκη
INTIME NEWS (φωτογραφία αρχείου)Αποκαταστάθηκε η ομαλή ηλεκτροδότηση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για περίπου 17 ώρες λειτουργούσε με γεννήτριες.
Το πρόβλημα προέκυψε από τη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/7) λόγω βλάβης της ΔΕΗ εξωτερικά του νοσοκομείου.
Το πρωί, το νοσοκομείο έμεινε χωρίς ρεύμα όταν τελείωσε το πετρέλαιο, που τροφοδοτούσε τις γεννήτριες, με το πρόβλημα να αποκαθίσταται άμεσα.
Αποτέλεσμα του «μπλακ άουτ», σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ είναι η αναβολή των χειρουργείων αλλά και ο κίνδυνος δημιουργίας προβλημάτων σε αρκετά τμήματα του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με το thestival το Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από τη 1:00 τα ξημερώματα, λόγω βλάβης της ΔΕΗ εξωτερικά του νοσοκομείου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το νοσοκομείο από τα μεσάνυχτα ηλεκτροδοτείται με γεννήτρια, όμως έχει σταματήσει να λειτουργεί επειδή τελείωσε το πετρέλαιό της. Το νοσοκομείο αυτή την ώρα βρίσκεται σε κατάσταση μπλακ άουτ, περιμένοντας νέα προμήθεια πετρελαίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, αναβλήθηκαν χειρουργεία και υπάρχει επικινδυνότητα σε πολλά τμήματα του νοσοκομείου, καθώς από το πρωί δεν δουλεύει ο αξονικός τοπογράφος και οι ασθενείς διακομίζονται στο ΑΧΕΠΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Μπλακ άουτ» στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στην Θεσσαλονίκη – Αναβάλλονται χειρουργεία
Επαναλειτουργεί από σήμερα το «Καραμανδάνειο» δύο ημέρες μετά την πυρκαγιά
Την απέλαση του 5χρονου Λίαμ σχεδιάζει η υπηρεσία Μετανάστευσης των ΗΠΑ
22:51
Ο Γκουτέρες χαιρετίζει επανέναρξη συνομιλιών ΗΠΑ - Ιράν: «Ο διάλογος λύνει ανησυχίες»
22:42
Πολωνία: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης που έλαβε άσυλο από την Ουγγαρία
22:33
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μιλάνο: Η λαμπρή έναρξη - Δυναμικό παρών από την ελληνική αποστολή (vids)
22:24