Αντάμωμα του πρωθυπουργού με συγγενείς και φίλους στην πλατεία του χωριού του
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο χωριό του στον νομό Άρτας, όπου συγγενείς και φίλοι τον υποδέχτηκαν χωρίς πρωτόκολλο.
Ανήμερα της ημέρας που γιορτάζει το Αθαμάνιο, ο πρωθυπουργός φαίνεται πως ξέχασε για λίγο την πολιτική καθημερινότητα και έδειξε να απολαμβάνει αυτό το αντάμωμα με ανθρώπους της παιδικής του ηλικίας.
Τα χαμόγελα και οι αγκαλιές δεν έλειψαν από αυτό το αμφιθεατρικό χωριό στις παρυφές των Τζουμέρκων, το οποίο Αλέξης Τσίπρας επισκεπτόταν ως παιδί τα καλοκαίρια.
Στο πλευρό του ήταν ο θείος του, ο παπά Δημήτρης Τσίπρας και κάποια στιγμή χόρεψαν μαζί το «Καγκελάρι», παραδοσιακό χορό των χωριών στα Αθαμάνια Όρη, που λέγεται ότι επινοήθηκε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Τον χορό ακολούθησε πανηγύρι, όπως επιβάλλει η παράδοση σε ανάλογες περιστάσεις.
«Σήμερα βρίσκομαι εδώ με την ιδιότητα του συγχωριανού σας. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους συγχωριανούς του.
Ισραηλινός στρατός: «Θα βρούμε και θα εξουδετερώσουμε τον Μοτζτάμπα Χαμενεϊ»
20:46
Βλήμα έπεσε κοντά στην πυρηνική εγκατάσταση του Μπουσέρ στο Ιράν
20:38
Τετ α τετ Πιερρακάκη με Fatih Birol - Στην ατζέντα η ενέργεια και η κρίση στη Μέση Ανατολή
20:31
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: IDF: «Θα βρούμε και θα εξουδετερώσουμε τον Χαμενεΐ» - Χτύπημα στην πυρηνική εγκατάσταση του Μπουσέρ
20:30