Φυλάκιση 37 μηνών στον 72χρονο για εμπρησμό στη Στιμάγκα Κορινθίας
Πυροσβέστες σπεύδουν στην κατάσβεσης της πυρκαγιάς
ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSIΣε 37 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο συλληφθείς για τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Στιμάγκα Κορινθίας στις 18 Ιουλίου 2024.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο συλληφθείς αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή την Τρίτη (23/7), για την μεγάλη πυρκαγιά που προκλήθηκε στην ίδια περιοχή στις 11 Ιουλίου 2024.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για έναν 72χρονο, μόνιμο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος συνελήφθη στις 18 Ιουλίου 2024 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Κ.Α.Ε.Ε. Πελοποννήσου και της Π.Υ. Κιάτου, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιών από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση σε αγροτοδασικές εκτάσεις στην περιοχή Στιμάγκα Κορινθίας, στις 11 Ιουλίου 2024 καθώς και στις 18 Ιουλίου 2024, στην ίδια περιοχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μία σύλληψη για τις πυρκαγιές στη Στιμάγκα Κορινθίας - Πάνω από 50 πυρκαγιές σε 24 ώρες
SPONSORED
Οι δύο ημερομηνίες «κλειδί» για το «Σπίτι μου ΙΙ» - Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση
10:16
ΔΕΗ: Μέχρι το τέλος της χρονιάς έρχεται η συμφωνία για το data center στην Κοζάνη
10:09
Αγωγή Μπάιντεν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης - Ζητά να σταματήσει δημοσίευση ηχητικών από συνεντεύξεις
10:04
Συναγερμός στο Κονγκό: Ταχύτατη εξάπλωση της επιδημίας του Έμπολα
10:01