Ηλιούπολη: 50 χρόνια κάθειρξη στον προπονητή τάε κβον ντο που βίαζε ανήλικες αθλήτριες
Σε 50 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για τους βιασμούς πέντε ανηλίκων αθλητριών του από το 2009 μέχρι το 2020.
Ειδικότερα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε την Τετάρτη (31/7) την ενοχή του 45χρονου κατηγορουμένου, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε 50 χρόνια κάθειρξη και πρόστιμο 15.000 ευρώ για τέσσερις βιασμούς, τέσσερις ασελγείς πράξεις, μία απόπειρα ασέλγειας και διακίνηση και κατοχή πορνογραφικού υλικού.
Στον προπονητή δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Την υπεράσπιση των κοριτσιών ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του κ. Αντώνη Πεπελάση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο προπονητής του ταε κβον ντο
ΚΟΣΜΟΣ
«Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας με όλη μας τη δύναμη» απαντά το Ιράν στον Τραμπ
21:23
ΕΛΛΑΔΑ
Χάθηκαν οκτώ άτομα σε φαράγγι στην Εύβοια - Σπεύδουν δυνάμεις για τον εντοπισμό τους
21:11
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Απάντηση του Ιράν: «Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας» - Αινιγματικός Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00»
21:00
ΣΠΟΡ
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Χ-αμένο έδαφος για «Δικέφαλο» και «Πράσινους» στην πρεμιέρα των Play Off
20:58
ΕΛΛΑΔΑ