Στα νησιά οι Θεσσαλονικείς - Πάνω από 20.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια των Μαλγάρων
Κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWSΤις «μπαταρίες» τους σπεύδουν να γεμίσουν αναχωρώντας για πιο δροσερούς προορισμούς οι Θεσσαλονικείς ενόψει της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στα διόδια των Μαλγάρων, με αποτέλεσμα να ανοίγουν συχνά οι μπάρες για ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων.
Από το απόγευμα (18:00) της Παρασκευής (9/8) μέχρι το πρωί (6:00) του Σαββάτου (10/8) από τα διόδια των Μαλγάρων πέρασαν 20.019 οχήματα.
Την ίδια ώρα, μικρές καθυστερήσεις παρατηρούνται στα διόδια της Ανάληψης και της Ασπροβάλτας, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ενώ το ίδιο αυξημένη είναι και η κίνηση στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ρεύμα προς Χαλκιδική.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι για τον Δεκαπενταύγουστο - Έκτακτα μέτρα από την Τροχαία
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στη Θεσπρωτία: 71χρονος αυτοκτόνησε την ημέρα των Χριστουγέννων
23:18
ΚΟΣΜΟΣ
Reuters: Η Ρωσία μεταφέρει βαλλιστικούς πυραύλους σε πρώην αεροπορική βάση στη Λευκορωσία
23:11
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 8χρονου από την Αρτέμιδα
23:08
ΕΛΛΑΔΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: Σε τροχιά κλιμάκωσης οι αγροτικές κινητοποιήσεις: Το σχέδιο για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς
23:06
ΕΛΛΑΔΑ