«Μπαράζ» εκκενώσεων από την πυρκαγιά στην Αττική
Σε περισσότερες από 14 περιοχές δόθηκε εντολής εκκένωσης τις τελευταίες ώρες, με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν τις περιουσίες τους για να γλιτώσουν από τις φλόγες που κατακαίνε από την Κυριακή (11/8) την Αττική.
Το βράδυ και τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/8) εστάλη μήνυμα του 112 στην περιοχή Ανατολή με εντολή κατεύθυνσης προς τη Νέα Μάκρη.
Λίγο νωρίτερα συναγερμός σήμανε και στις περιοχές Νταού Πεντέλης και Άγιο Σπυρίδωνα με κατεύθυνση προς Ραφήνα.
Το βράδυ εκκενώθηκαν επίσης οι περιοχές Ντράφι, Διάνη και Δαμαράσι με κατεύθυνση προς Ραφήνα, αλλά και η Παλαιά και Νέα Πεντέλη, με κατεύθυνση προς Βριλήσσια, Διόνυσο και Ραπεντώσα με κατεύθυνση προς Δροσιά και Κηφισιά μέσω Λεωφόρου Διονύσου, καθώς και Ροδόπολη και Αμυγδαλέζα προς Κηφισιά.
Το απόγευμα είχαν εκκενωθεί επίσης το Γραμματικό και ο Μαραθώνας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα έκτακτη σύσκεψη για την πυρκαγιά στην Αττική- Η ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής
Live: Χωρίς ενιαίο μέτωπο η φωτιά - Βελτιωμένη η εικόνα στη Νέα Μάκρη
Κίεβο: Θα σταματήσουν επιθέσεις σε ρωσικά διυλιστήρια αν η Μόσχα πάψει να πλήττει υποδομές ενέργειας
13:29
Παπασταύρου: Ο Κάθετος Διάδρομος είναι ένα έργο εθνικής σημασίας και ευρωπαϊκής εμβέλειας
13:09
Πολωνία: Η αστυνομία έλαβε πληροφορίες για πιθανή επίθεση κατά του Ντόναλντ Τουσκ
12:53
Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 20χρονο για τον θάνατο της φίλης του από χρήση ναρκωτικών
12:43