Χειροπέδες σε 45χρονο για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους
Περιπολικό της αστυνομίας
EurokinissiΣυνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/8) από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων, ένας 45χρονος, κατηγορούμενος για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της προηγούμενες ημέρας (9/8) ο 45χρονος εισήλθε σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όπου με τη χρήση μαχαιριού και σωματικής βίας, ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια τραυματίζοντάς την ελαφρά και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.
Ακολούθησε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε ο 45χρονος, ενώ όπως προέκυψε, 3 ημέρες νωρίτερα είχε επισκεφθεί το κατάστημα υποδυόμενος τον πελάτη, με σκοπό να κατοπτεύσει το χώρο.
Σε έρευνα στο σπίτι του 45χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ρουχισμός που έφερε ο κατηγορούμενος κατά την διάρκεια της ληστείας, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε και το μαχαίρι το οποίο είχε πετάξει μετά τη διάπραξη της ληστείας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άγγλος τουρίστας πήδηξε στο κενό και σκοτώθηκε στη Σκιάθο - Τα ενδεχόμενα που εξετάζει η Αστυνομία
Συνελήφθη υπάλληλος του ΕΦΚΑ που απαίτησε 4.000 ευρώ από πολίτη - Στο «κόλπο» και ο σύζυγος της
SPONSORED
ΣΕΒ - ΙΟΒΕ: «Καμπανάκι» για την ανταγωνιστικότητα - Τα βήματα που πρέπει να γίνουν
09:41
Αναζητείται 52χρονος που μαχαίρωσε 35χρονο μετά από συμπλοκή στην Αχαΐα
09:36
To καινούργιο EX60 είναι το νέο ορόσημo στην ασφάλεια των Volvo
09:30
Ο Τραμπ αναχώρησε από το Πεκίνο: Το μήνυμα για Ορμούζ και το τσάι στο Ζονγκνανχάιν
09:24