Χειροπέδες σε 45χρονο για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους
Περιπολικό της αστυνομίας
EurokinissiΣυνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/8) από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων, ένας 45χρονος, κατηγορούμενος για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της προηγούμενες ημέρας (9/8) ο 45χρονος εισήλθε σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όπου με τη χρήση μαχαιριού και σωματικής βίας, ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια τραυματίζοντάς την ελαφρά και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.
Ακολούθησε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε ο 45χρονος, ενώ όπως προέκυψε, 3 ημέρες νωρίτερα είχε επισκεφθεί το κατάστημα υποδυόμενος τον πελάτη, με σκοπό να κατοπτεύσει το χώρο.
Σε έρευνα στο σπίτι του 45χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ρουχισμός που έφερε ο κατηγορούμενος κατά την διάρκεια της ληστείας, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε και το μαχαίρι το οποίο είχε πετάξει μετά τη διάπραξη της ληστείας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άγγλος τουρίστας πήδηξε στο κενό και σκοτώθηκε στη Σκιάθο - Τα ενδεχόμενα που εξετάζει η Αστυνομία
Συνελήφθη υπάλληλος του ΕΦΚΑ που απαίτησε 4.000 ευρώ από πολίτη - Στο «κόλπο» και ο σύζυγος της
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Από τον «ατομικό τρόμο», στο σήμερα - Τα διδάγματα του 1986 και οι αγωνίες του 2026
03:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης των ενδιαφερόμενων
03:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο άνθρωπος με την πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο σήμερα
02:32
Την Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις«Νταντάδες της Γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00