Αυτοπυροβολήθηκε 37χρονος στο Ρέθυμνο - Τον βρήκε νεκρό ο ανήλικος γιος του
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSIΤέλος στη ζωή του έβαλε ένας νεαρός πατέρας στο Ρέθυμνο το απόγευμα της Τρίτης (13/8) την σορό του οποίο αντίκρισε πρώτος ο ανήλικος γιος του.
Ο αυτόχειρας εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα σε σημείωμα που είχε πάνω του.
Το περιστατικό σημειώθηκε, όπως μεταδίδει το cretapost, σε χωριό του Ρεθύμνου όταν ο 37χρονος έφυγε από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του, απομακρύνθηκε λίγο και μετά αυτοπυροβολήθηκε.
Τον άνδρα εντόπισε ο ανήλικος γιος του, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν εκεί βρήκαν ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγεί γιατί αυτοκτόνησε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Άγγλος τουρίστας πήδηξε στο κενό και σκοτώθηκε στη Σκιάθο - Τα ενδεχόμενα που εξετάζει η Αστυνομία
ΕΛΛΑΔΑ
«Είναι απούσα, δεν δικαιούται να μιλάει»: «Πυρά» του δικηγόρου του 89χρονου στην κόρη του δράστη (vid)
20:51
ΕΛΛΑΔΑ
ΥΠΕΞ: Στην Κρήτη 176 συμμετέχοντες του Sumud Flotilla - 31 άτομα μεταφέρθηκαν για πρώτες βοήθειες
20:46
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Μπαράζ τηλεφωνικών επαφών Αραγτσί για την νέα πρόταση της Τεχεράνης
20:40
ΚΟΣΜΟΣ
«Κίνδυνοι κυρώσεων»: Προειδοποίηση ΗΠΑ στα πλοία που πληρώνουν το Ιράν για να περνούν από τα Στενά του Ορμούζ
20:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ