Στο λιμάνι της Πάτρας η γαλλική βοήθεια για τις φωτιές με 35 πυροσβεστικά οχήματα
Τελετή υποδοχής Γάλλων Πυροσβεστών στην Ελλάδα μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSΙΣτο λιμάνι της Πάτρας έφτασαν χθες (14/8) το βράδυ δεκάδες πυροσβέστες από τη Γαλλία με 35 οχήματα, για να βοηθήσουν την Ελλάδα στο δύσκολο εργο της κατάσβεσης των πυρκαγιών .
Οπως μεταδίδει η ΕΡΤ οι Γάλλοι πυροσβέστες ήρθαν στην Ελλάδα από την Ανκόνα της Ιταλίας και αργά το βράδυ αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Πάτρας, όπου τους περίμεναν Έλληνες συνάδελφοί τους.
Οι Γάλλοι πυροσβέστες θα μεταβούν στην Αθήνα για να βοηθήσουν στην πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Αττική και θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν τις επόμενες ημέρες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που πυροσβέστες από τη Γαλλία έρχονται στη χώρα μας, καθώς αυτό συνέβη και στο παρελθόν, με τους Γάλλους να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για την επιχειρησιακή τους κατάσταση, όσο και για την οργάνωσή τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη «μάχη» με τις φλόγες στην Αττική πυροσβέστες από την Κύπρο
Το ευχαριστώ Κικίλια στους πυροσβέστες: «Στην Εύβοια πετύχατε το ακατόρθωτο»
Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας για την «Ιθάκη»: Απέναντι σε Μητσοτάκη αλλά... πέραν της Καρυστιανού
08:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Τι περιμένει η αγορά μετά την πτώση εορταστικού τζίρου για 1 στις 2 επιχειρήσεις - Ελπίδα η «ρευστοποίηση» του στοκ
07:50
Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα λόγω του χιονιά
07:45
Αποκολλήθηκε τμήμα γέφυρας στη Νέα Ιωνία - Ειδικό κλιμάκιο θα ελέγξει τη στατικότητα
07:35