Φωτιά σε γυμναστήριο στο Ηράκλειο Κρήτης - Ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρασφάλειας
Καπνοί που άρχισαν να βγαίνουν από το υπόγειο του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου στη θέση Δυο Αοράκια, όπως και η ενεργοποίηση του συστήματος πυρασφάλειας, μετά από ζημιά σε μετασχηματιστή, οδήγησε στη λήψη της απόφασης εκκένωσης του Γυμναστηρίου, σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφαλείας.
'Αμεσα στο σημείο για προληπτικούς λόγους βρέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ. Κατά το χρόνο ενεργοποίησης του συστήματος πυρασφάλειας, στο Κλειστό Γυμναστήριο έκανε προπόνηση η ομάδα της Ισπανίας, που συνεχίστηκε κανονικά στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.
Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, η βλάβη αναμένεται να επιδιορθωθεί και οι αγώνες αύριο να πραγματοποιηθούν κανονικά. 'Αμεση ήταν και η αντίδραση τόσο του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού που ευχαρίστησε για την άμεση αντίδραση, όσο και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιάννη Τσαπάκη που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο μαζί και με ηλεκτρολόγο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυροσβεστική: Συνολικά 36 εναέρια μέσα επιχειρούσαν στην πυρκαγιά στην Αττική τη Δευτέρα
Φωτιά σε δάσος σε Ιωάννινα και Καβάλα - Συναγερμός στην Πυροσβεστική
SPONSORED
Κοινωνικός Τουρισμός: Οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους συνταξιούχους από τη ΔΥΠΑ
01:00
Πώς μπορούν να προστατευθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων από τις ζημιές που προκαλούν οι ενοικιαστές
00:30
Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 με παρέλαση αστέρων στο Azteca
23:58
Το Ισραήλ απελευθέρωσε συνιδρυτή της Χαμάς μετά από δύο χρόνια κράτησης
23:58