Ηλεία: Δύο οι νεκροί από τον διεισδυτικό στρεπτόκοκκο - Εντοπίστηκε και τρίτο κρούσμα
Διάδρομος νοσοκομείου
INTIME (φωτογραφία αρχείου)Μετά την αποκάλυψη ότι ο θάνατος του 48χρονου που έκανε διακοπές στο Κατάκολο Ηλείας, δεν ήταν από τσίμπημα αράχνης αλλά από διεισδυτικό στρεπτόκοκκο, αλλά και το γεγονός ότι άλλος ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του από την ίδια νόσο, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει και τρίτο άτομο το οποίο έχει προσβληθεί από το επικίνδυνο βακτήριο.
Πρόκειται για ένα ακόμη άτομο, προερχόμενο από περιοχή της Ηλείας, το οποίο σύμφωνα με το Ilia live έχει προσβληθεί από διεισδυτικό στρεπτόκοκκο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
Σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαίο να ελεγχθεί από τον ΕΟΔΥ η κατάσταση με τα τρία κρούσματα και κλιμάκιο έχει επισκεφθεί ήδη το νοσοκομείο του Πύργου.
Η υπόθεση του 48χρονου άνδρα που έκανε διακοπές στο Κατάκολο και πέθανε τελικά από στρεπτόκοκκο και όχι τσίμπημα φιδιού, φέρνει στην επιφάνεια μια σοβαρή κατάσταση στην Ηλεία η οποία έχει ήδη μπει στο μικροσκόπιο του ΕΟΔΥ.
Το γεγονός ότι άλλος ένας άνδρας από την Ηγουμενίτσα που έκανε τις διακοπές του στην Αρχαία Ολυμπία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο και κατέληξε και αυτός από διεισδυτικό στρεπτόκοκκο, προκαλεί έντονη ανησυχία.
SPONSORED
Βλάβη στο πηδάλιο σε επιβατηγό πλοίο στην Κάλυμνο: Επέστρεψε στο λιμάνι με 117 επιβάτες
22:34
ΥΠΕΞ Κούβας: Αν δεχθούμε επίθεση, θα ασκήσουμε το δικαίωμά μας στην αυτοάμυνα
22:22
Τροχαίο στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη οι δύο γυναίκες που σκοτώθηκαν - Πώς έγινε το δυστύχημα
22:11
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 11,6 εκατ. ευρώ
22:09