Σε πλήρη λειτουργία ξανά το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης - Eπιστρέφουν οι μικροί ασθενείς
Στην αποκατάσταση της λειτουργίας του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης προχώρησε το Υπ. Υγείας καθώς ολοκληρώθηκε η απολύμανση και ο καθαρισμός μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του Υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, τα παιδιά που μεταφέρθηκαν προληπτικά στα νοσοκομεία Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού, επιστρέφουν σήμερα, όπως και τα τέσσερα παιδια της ΜΕΘ, τα οποία θα επιστρέψουν με ΕΚΑΒ μέχρι το μεσημέρι.
Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού έχει ως εξής:
«Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
Το Παίδων Πεντελης επανήλθε κανονικά σε λειτουργία από τις 08.00 σήμερα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και αφού τηρήθηκαν όλες οι προδιαγραφές καθαριότητας και απολύμανσης.
Το νοσοκομείο σήμερα έχει 24ωρη εφημερία. Επιστρέφουν τα παιδιά από το Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού.
Τα 4 παιδια της ΜΕΘ θα επιστρέψουν με ΕΚΑΒ μέχρι το μεσημέρι. Όλα πήγαν καλά».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γεωργιάδης: Εκκενώθηκε το Παίδων Πεντέλης - Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια 19 παιδιά σε άλλα νοσοκομεία
Η Όπρα Γουίνφρεϊ επαινεί την απόφαση της Αυστραλίας να απαγορεύσει τα social media για παιδιά
10:44
Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αττική - Που παραμένουν προβλήματα από την κακοκαιρία Byron
10:39
Ψυχρό Φεγγάρι: Η τελευταία υπερπανσέληνος του έτους φώτισε κάθε γωνιά του πλανήτη (pics)
10:37
Συναγερμός για οδηγό φορτηγού που κινούνταν στο αντίθετο θέμα στην Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης
10:35