Σε πλήρη λειτουργία ξανά το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης - Eπιστρέφουν οι μικροί ασθενείς
Στην αποκατάσταση της λειτουργίας του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης προχώρησε το Υπ. Υγείας καθώς ολοκληρώθηκε η απολύμανση και ο καθαρισμός μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του Υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, τα παιδιά που μεταφέρθηκαν προληπτικά στα νοσοκομεία Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού, επιστρέφουν σήμερα, όπως και τα τέσσερα παιδια της ΜΕΘ, τα οποία θα επιστρέψουν με ΕΚΑΒ μέχρι το μεσημέρι.
Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού έχει ως εξής:
«Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
Το Παίδων Πεντελης επανήλθε κανονικά σε λειτουργία από τις 08.00 σήμερα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και αφού τηρήθηκαν όλες οι προδιαγραφές καθαριότητας και απολύμανσης.
Το νοσοκομείο σήμερα έχει 24ωρη εφημερία. Επιστρέφουν τα παιδιά από το Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού.
Τα 4 παιδια της ΜΕΘ θα επιστρέψουν με ΕΚΑΒ μέχρι το μεσημέρι. Όλα πήγαν καλά».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γεωργιάδης: Εκκενώθηκε το Παίδων Πεντέλης - Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια 19 παιδιά σε άλλα νοσοκομεία
Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς
10:27
«Caine»: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου spin-off του σύμπαντος του John Wick
10:26
Στη Μητρόπολη Αθηνών η σορός της Μάρως Κοντού - Πλήθος κόσμου στην κηδεία
10:25
Ιράν: 38 νεκροί και περισσότεροι από 400 τραυματίες από τα πρόσφατα αμερικανικά πλήγματα
10:21