Σώος απεγκλωβίστηκε 18χρονος Ούγγρος τουρίστας από γκρεμό στην Κέρκυρα
Επιχείρηση απεγκλωβισμού κάτω απο δύσκολες καιρικές συνθήκες υπό βροχή και κεραυνούς, στήθηκε στην Κέρκυρα για τον απεγκλωβισμό 18χρονου Ούγγρου τουρίστα που είχε πέσει σε γκρεμό.
Ο 18χρονος γλύστρισε και έπεσε σε γκρεμό στην παραλία Γυαλί με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στο πόδι.
Οι Πυροσβέστες κατάφεραν να τον προσεγγίσουν τον 18χρονο τραυματία και τον μετέφεραν από την παραλία Γυαλί στην παραλία Έρμονες, όπου και τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Κέρκυρας.
Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Κέρκυρας Νίκος Κόλλας, υπογράμμισε στην ΕΡΤ, ότι η επιχείρηση είχε μεγάλη επικινδυνότητα τόσο λόγω καιρού όσο και λόγο του πολύ δύσβατου μονοπατιού. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν 12 πυροσβέστες, άντρες της ΕΜΟΔΕ ,του ΕΚΑΒ, η αστυνομία και το λιμενικό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κορινθία: Τουρίστας πάλεψε με διαρρήκτες για να σώσει την οικογένεια του - Μία σύλληψη
Επιχείρηση διάσωσης τουρίστα που τραυματίστηκε σε πεζοπορία στα Σφακιά Χανίων
Κρήτη: Νεαρός τουρίστας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Τραγωδία στο Περού: Δέκα φοιτητές νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο - Έκαναν πάρτι γενεθλίων (pic)
20:48
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
20:39
Σρι Λάνκα: Περισσότερους από 600 νεκρούς άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ντίτβα (pics)
20:30
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρύξει η Λιθουανία για τα αερόστατα από τη Λευκορωσία
20:23