Σύλληψη 22χρονου στη Θεσσαλονίκη για παράνομη μεταφορά μεταναστών
Περιπολικό της αστυνομίας
INTIME (φωτο αρχείου)Συνελήφθη 22χρονος από αστυνομικούς του τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης της διεύθυνσης αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για παράνομη μεταφορά επτά μεταναστών - ανάμεσά τους και τέσσερις ανήλικοι - στο εσωτερικό της χώρας.
Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος Κερδυλλίων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν αυτοκίνητο, με οδηγό τον 22χρονο και σε έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά επτά Σύρων -τέσσερις εκ των οποίων ανήλικοι, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 22χρονος για τις συνομιλίες του, καθώς και το όχημα μεταφοράς.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
DW: Οι μετανάστες εγκαταλείπουν τη Σουηδία - Φουντώνει ο ρατσισμός και η εγκληματικότητα
Βόλος: 26 μετανάστες εγκαταλείφθηκαν σε παραλία του Πηλίου
«Φοβόμασταν ότι ο πιλότος είχε αιχμαλωτιστεί και προσπαθούσε να μας στήσει σε ενέδρα» είπε ο Τραμπ
17:57
O ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΚΡΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ο Τραμπ έχει ανάγκη το τέλος του πολέμου»: Οι πολιτικές πιέσεις, το ΝΑΤΟ και η επόμενη μέρα
17:45
Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν επιβάτες όταν αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ρέμα (pics)
17:33
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: Την Τρίτη χτυπάμε εργοστάσια ενέργειας στο Ιράν, αλλά τη Δευτέρα μπορεί να συμφωνήσουμε
17:30