ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής ανηλίκων ερευνά η ΕΛΑΣ

Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής ανηλίκων ερευνά η ΕΛΑΣ
Eurokinissi

Επιφυλακτικοί είναι οι αστυνομικοί σχετικά με την καταγγελία ενός 13χρονου αγοριού, που είπε πως το μεσημερί μια ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να απαγάγει τον ίδιο και την 9χρονη αδελφή του τη στιγμή που βρίσκονταν στον δρόμο και ειδικότερα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Επιφυλακτικοί είναι οι αστυνομικοί σχετικά με την καταγγελία ενός 13χρονου αγοριού, που είπε πως το μεσημερί μια ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να απαγάγει τον ίδιο και την 9χρονη αδελφή του τη στιγμή που βρίσκοντα στον δρόμο και ειδικότερα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο 13 χρόνος είπε στην κυρία που συνόδευε εκείνον και την αδελφή του πως στα λίγα λεπτά που έλειψε απο δίπλα τους, μια ηλικιωμένη γυναίκα - γιαγιά- όπως την χαρακτήρισε, προσπάθησε να τον αρπάξει. Μαλιστα το παιδί είπε οτι είδε λίγα μέτρα πιο πέρα και ενα άσπρο βαν να ειναι σταθμευμένο και πως εκτιμά ότι με εκείνο το αυτοκίνητο θα μετέφεραν οι απαγωγείς εκείνον και την αδελφή του.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τις καταγγελίες του 13χρόνου και αργά το βράδυ της Κυριακής το παιδί μεταφέριηκε στο τμήμα ανηλίκων για να περιγράψει ακριβώς στους αστυνομικούς τα οσα περιεγραψε και στους συγγενείς του νωρίτερα.

Οι αστυνομικοί πάντως δεν έχουν ακόμη σαφή εικόνα για την υπόθεση, ενώ από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει - κυρίως από τη μαρτυρία του παιδιού προς τους γονείς του - έχουν ήδη αρκετά αναπάντητα ερωτήματα και για αυτό κρίθηκε αναγκαίο να γίνει εξέταση του αγοριού και από εμπειρότερους αξιωματικούς στο τμήμα ανηλίκων. Ωστόσο άμεσα μετά την καταγγελία στην ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης αλλά και της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν έρευνες στην περιοχή χωρίς να εντοπίσουν κάποιο λευκό βαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ