Χαλκιδική: Παιχνίδια με το λούνα παρκ του Αλμυρού αντάλλαζε ο 58χρονος
Με το μοιραίο λούνα παρκ του Αλμυρού Μαγνησίας όπου είχε βρει τραγικό θάνατο μια 14χρονη το 2019 αντάλλαζε παιχνίδια το λούνα παρκ στο Πευχώρι Χαλκιδικής στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης.
Ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στη Χαλκιδική φέρεται να συνεργαζόταν με την 76χρονη ιδιοκτήτρια τον Αλμυρό, γνωστή και ως «βασίλισσα των λούνα παρκ», σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open.
Οι δύο επιχειρήσεις τα «έσπασαν» το 2018 όταν ήρθαν σε αντιπαράθεση για παιχνίδι που δεν επεστράφη.
Το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης αναμένει ο Εισαγγελέας
Στα χέρια του εισαγγελέα αναμένεται να φτάσει τις επόμενες μέρες το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής.
Σωρεία παρατυπιών και παραλείψεων διαπίστωσε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 19χρονου Γιάννη, ενώ «κλειδί» θεωρείται και η απάντηση στο ερώτημα πως ηλεκτροδοτήθηκε το μοιραίο λούνα παρκ χωρίς άδεια λειτουργίας.
Σήμερα Κυριακή (25/0/) η οικογένεια του 19χρονου θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη του, στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Και δεύτερος δήμος αρνήθηκε να δώσει άδεια
Υπό έλεγχο η φωτιά στον Χορτιάτη: Πιθανόν να ξεκίνησε από γεννήτρια στο πάρκο κεραιών
Ο χρυσός δεν «λάμπει» πάντα - Γιατί κατρακύλησε σχεδόν 30% μέσα σε πέντε μήνες
08:42
«Φρένο» στη διαφθορά για διπλώματα οδήγησης: Κάμερες στις εξετάσεις, έκδοση άδειας χωρίς μεσάζοντες
08:40
Γιατί το σινεμά βυθίζεται στις θεωρίες συνωμοσίας και την εποχή της δυσπιστίας
08:30
Τα 6+1 μέτρα για το ιδιωτικό χρέος: Τι αλλάζει σε Ν. Κατσέλη, 72 δόσεις, ακατάσχετο - Παραδείγματα
08:30