Σύμη: Νεκρός Ελβετός τουρίστας που έκανε ημερήσια κρουαζιέρα
Τραγική κατάληξη είχε το ταξίδι ενός 33χρονου Ελβετού τουρίστα με τουριστικό σκάφος στη Σύμη, ενώ έκανε ημερήσια κρουαζιέρα γύρω από το νησί.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του πάνω στο σκάφος, όταν αυτό εκτελούσε δρομολόγιο από τη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Δυσάλωνας προς το λιμάνι της Σύμης.
Κατά τον κατάπλου του σκάφους στο λιμάνι επιβιβάστηκε ο ιατρός του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ωστόσο, στο Ιατρείο όπου μεταφέρθηκε στη συνέχεια ο 33χρονος, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμεναρχείο Σύμης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αγνοείται Βρετανός τουρίστας στη Ρόδο - Σε συναγερμό οι Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ
Σώος απεγκλωβίστηκε 18χρονος Ούγγρος τουρίστας από γκρεμό στην Κέρκυρα
ΧΡΗΜΑ
myAADE: Ξεκίνησε η ψηφιακή άρση ακινησίας οχημάτων με αναλογικά τέλη
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Τσάντα από καλλιεργημένο δέρμα… Τυραννόσαυρου βγαίνει σε δημοπρασία στην Ολλανδία
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ απαίτησε την παραίτηση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού
23:53
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν και Ισραήλ συνεχίζουν τις επιθέσεις - O Τραμπ επιμένει ότι οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν ακόμη πιο σκληρά
23:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ