Λάρισα: Γείτονες εντόπισαν νεκρό 65χρονο μέσα στο σπίτι του
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Eurokinissi (φωτογραφία αρχείου)Σε κατάσταση σοκ είναι οι κάτοικοι μιας συνοικίας στην πόλη της Λάρισας από τον ξαφνικό θάνατο ενός 65χρονου άνδρα μέσα στο σπίτι του κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Σύμφωνα με το Onlarissa το μεσημέρι της Κυριακής (01/09) στην συνοικία του ΑΤΑ σήμανε συναγερμός όταν οι αρχές ενημερώθηκαν για έναν νεκρό άνδρα στο σπίτι του, τον οποίο εντόπισαν οι γείτονες.
Ο περίπου 65 ετών άνδρας είχε ραντεβού με τους γείτονες και φίλους του για πρωινό καφέ, και όταν δεν εμφανίστηκε ποτέ, άρχισαν να τον αναζητούν εναγωνίως.
Τελικά εντοπίστηκε νεκρός εντός της οικίας του, ενώ ειδοποιήθηκαν τόσο η αστυνομία όσο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τoυ άτυχου άνδρα.
Η νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του 65χρονου.
Τίτλοι τέλους για τις χειμερινές εκπτώσεις στις 28 Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
02:00
Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: «Πρεμιέρα» της πλατφόρμας για τη βεβαίωση κατάταξης δανειοληπτών
01:00
Πότε λήγει η προθεσμία των δημοπρασιών για τις οργανωμένες παραλίες και τους αιγιαλούς
00:30
Απορρίπτει το Κίεβο «τελεσίγραφα και εκβιασμούς» από Ουγγαρία και Σλοβακία για το ρωσικό πετρέλαιο
23:59