Στη φυλακή ένας ακόμα για την υπόθεση δολοφονίας Λυγγερίδη - Τι στοιχεία προέκυψαν
Από την μεταγωγή στον εισαγγελά Αθηνών 60 ατόμων για την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου λυγγερίδη
INTIME NEWSΤο δρόμο για τις φυλακές έδειξε πριν από λίγο ο ανακριτής σε έναν από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη ο οποίος αρχικά είχε απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Πρόκειται για έναν 40χρονο γνωστό με το παρατσούκλι «Κορυδαλλιώτης» ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας ανήκε στην ηγετική ομάδα και όταν μετά τις συλλήψεις είχε οδηγηθεί στον ανακριτή του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Παρόλα αυτά όμως, οι Αρχές Ασφαλείας πρόσφατα έστειλαν επιπλέον στοιχεία στον ανακριτή τόσο με δείγματα από πυρίτιδα φωτοβολίδας όσο και στοιχεία που προέκυψαν στη συνέχεια για υπόθεση εκβιασμών σε καντίνες.
Ο ανακριτής με βάση αυτά τα καινούργια στοιχεία διέταξε την προσαγωγή του και λίγη ώρα αργότερα έδωσε εντολή να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό όπου και κρατείται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρέντη: Σε διαθεσιμότητα πυροσβέστης για εμπλοκή στα επεισόδια - Διατάχθηκε έρευνα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας δήλωσαν στον Ανακριτή οι γονείς του
Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος υπό όρους μετά την απολογία του ο «Ρουμάνος»
Ρέντη: Προφυλακίστηκε ο 31χρονος με το παρατσούκλι «Shark» μετά την πολύωρη απολογία του
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00