Εσπευσμένα σε ειδική μονάδα στο ΠΑΓΝΗ ο κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε στο Ρέθυμνο
Εσπευσμένα μεταφέρεται απόψε σε ειδική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο 69χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος δέχτηκε 6 με 7 σφαίρες στα άκρα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο πολυτραυματίας φέρει μεταξύ άλλων τραύμα σε αρτηρία στο πόδι, ενώ είναι πολύ σοβαρό και το τραύμα στη σπονδυλική του στήλη με τους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου συμπεριλαμβανομένου και αγγειοχειρουργού να αποφασίζουν τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Χανίων, η αστυνομία ερευνά μαρτυρίες και οπτικό υλικό απο το ποιμνιοστάσιο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι η δολοφονική επίθεση σχετίζεται με επίθεση σε βάρος του γιού του με καυστικό υγρό φέτος τον Ιούλιο στον Κουμπέ Ρεθύμνου.
Να υπενθυμίσουμε ότι για το συμβάν εκείνο έχει ήδη προφυλακιστεί ως ηθικός αυτουργός ο 40χρονος συντοπίτης του θύματος. Η επίθεση γίνεται ακόμα πιο αποτρόπαια από το γεγονός, ότι οι δράστες που σύμφωνα με πληροφορίες δε φορούσαν κουκούλες έκοψαν με ψαλίδι τη γλώσσα του άτυχου ανθρώπου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του θύματος έχει αναφέρει ότι δέχονταν απειλές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας επίθεσης κατά του 69χρονου στο Ρέθυμνο: Τι ερευνούν οι Αρχές
Πτολεμαΐδα: Νεκρός βρέθηκε στην καλύβα του 52χρονος κτηνοτρόφος
Το Ισραήλ επιμένει ότι «δεν υπάρχει κανένας περιορισμός» για τις επιχειρήσεις του στο Λίβανο
15:29
Lou.is: «Αυτό που όλοι γυρεύουμε είναι η βαθιά και αληθινή σύνδεση»
15:17
Ξεκίνησαν στην Ελβετία οι τριμερείς συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ - Κατάρ
15:07
Προσποιήθηκε τον αστυνομικό και ζήτησε να του παραδώσουν χρήματα και κοσμήματα στην Κατερίνη
15:02