Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης στο Περιστέρι - Ένας τραυματίας
Περιπολικό της αστυνομίας
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EurokinissiΕπεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε νωρίς το πρωί έξω από κέντρο διασκέδασης στην οδό Λασσάνης στο Περιστέρι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 6 το πρωί τρεις Ρομά θέλησαν να εισέλθουν στο κέντρο διασκέδασης αλλά ένας από τους υπαλλήλους δεν τους το επέτρεψε.
Τα τρία άτομα, αρχικά, αποχώρησαν από το σημείο, αλλά μετά από λίγη ώρα επέστρεψαν και πυροβόλησαν με όπλο ένα 37χρονο υπάλληλο στο πόδι και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Κατά την έρευνα, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν δύο κάλυκες και μια βολίδα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Για κτηματικές διαφορές η επίθεση στον 69χρονο κτηνοτρόφο – Είχαν ρίξει βιτριόλι στον γιο
ΕΛΛΑΔΑ
Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποια η κατάσταση της υγείας της – Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο (vid)
09:45
ΕΛΛΑΔΑ
Υψηλόβαθμος στέλεχος και Δήμαρχος στη Ρωσία ο ηθικός αυτουργός εμπρησμού σε κατάστημα στα Χανιά
09:42
ΕΛΛΑΔΑ
ΣΤΟ «ΚΑΔΡΟ» ΔΥΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ: Η στιγμή που «προδόθηκε» ο σμήναρχος – κατάσκοπος: Το κρυφό κινητό, τα απόρρητα έγγραφα και η γυναίκα - «σύνδεσμος»
09:38
ΚΟΣΜΟΣ
Κίνα: Πιο εύκολη η πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες για τους πολίτες ξένων χωρών
09:29
ΚΟΣΜΟΣ