Σε Παλαιστίνιο πρόσφυγα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε παραλία της Κω
Περιπολικό του Λιμενικού
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINSSIΣε έναν 26χρονο πρόσφυγα από την Παλαιστίνη ανήκει η σορός που βρέθηκε από λιμενικούς στη θαλάσσια περιοχή της Αμμόγλωσσας στη Κω, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.
Το πτώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε από λιμενικούς μετά την ειδοποίηση από εθνοφύλακες του Φυλακίου και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φορούσε πολιτικά ρούχα και έφερε ταυτότητα.
Θεωρείται ότι ο νεαρός Παλαιστίνιος επιχείρησε να κολυμπήσει ξεκινώντας από τα απέναντι τουρκικά παράλια χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει. Ήδη δόθηκε εντολή να μεταφερθεί η σορός στη Ρόδο προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή. Μέχρις στιγμής ο νεαρός Παλαιστίνιος δεν έχει αναζητηθεί από οικεία του πρόσωπα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κως: Θρίλερ με σορό άνδρα κοντά σε παραλία του νησιού - Οι πρώτες εκτιμήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
108 πρόσφυγες και μετανάστες διέσωσε το Λιμενικό στην Τήλο
ΕΛΛΑΔΑ
Hellenic Train: Άμεση βοήθεια σε ορειβάτη με καρδιακό πρόβλημα στη γραμμή Καλάβρυτα–Διακοπτό
16:59
ΕΛΛΑΔΑ
Γαύδος: Διασώθηκαν 361 μετανάστες από το Λιμενικό - Μεταφέρονται στο λιμάνι της Παλαιοχώρας
16:47
ΕΛΛΑΔΑ
Αγωνία στα Βαρδούσια: ΕΜΑΚ, drone και θερμικές κάμερες «σαρώνουν» το βουνό για τους τρεις ορειβάτες - Εντοπίστηκε το όχημά τους (vid)
16:34
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός στην Κυψέλη: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
16:33
ΕΛΛΑΔΑ