Σέρρες: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε στο Καστανοχώρι Σερρών
Πυροσβέστες σε κατάσβεση φωτιάς
ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/ EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (14/09) σε δασική έκταση του Καρυδοχωρίου του Δήμου Βισαλτίας στις Σέρρες.
Η επέμβαση της Πυροσβεστικής, εναέρια και επίγεια ήταν άμεση, καταφέρνοντας να οριοθετήσουν την φωτιά σε λίγη ώρα.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν έξι άνδρες της 2ης ΕΜΟΔΕ από τη Θεσσαλονίκη και 8 από την Π.Υ. Σερρών και τα κλιμάκια της Νιγρίτας (με δύο οχήματα) και της Νέας Ζίχνης (με ένα όχημα).
Ρίψεις νερού έκανε ελικόπτερο Ericsson ενώ από την πρώτη στιγμή στην περιοχή βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας Γιάννης Μπαλτήρας και στελέχη του Δήμου με υδροφόρα και μηχανήματα.
ΕΛΛΑΔΑ
Συντριβή Phantom: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του επισμηναγού Γιάννη Μπλέσια στον Πύργο
13:10
ΚΟΣΜΟΣ
Κακοκαιρία στην Ιταλία: Νεκρή γυναίκα που εγκλωβίστηκε σε ανισόπεδη διάβαση - Bροχές στη Ρώμη
13:08
ΕΛΛΑΔΑ
Πατούλης στο CNN Greece: Παράτυπη η λειτουργία του ιατρείου, βρέθηκαν δύο μηχανήματα πλασμαφαίρεσης
12:58
ΕΛΛΑΔΑ
Γιώργος Μαζωνάκης: «Ήρθε την Τρίτη σε πολύ επιβαρυμένη κατάσταση» κατέθεσε η γιατρός
12:52
ΕΛΛΑΔΑ