Πέθανε ο συνθέτης Αλέξης Παπαδημήτριου
Ο συνθέτης Αλέξης Παπαδημητριόυ
Αλέξης Παπαδημητρίου / FacebookΈφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο συνθέτης, Αλέξης Παπαδημητρίου. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα του στο facebook.
«Χθες το απόγευμα έφυγε ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς. Η κηδεία, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 11.00 στο Α Κοιμητήριο Αθηνών. Θερμή παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στα παιδικά χωριά SOS» αναφέρεται στην ανάρτηση για τον Αλέξη Παπαδημητρίου.
Το τελευταίο «αντίο» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνει δωρεά στα παιδικά χωριά SOS.
Ο Αλέξης Παπαδημητρίου γεννήθηκε το 1944. Είχε γράψει δεκάδες τραγούδια, που έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Δούκισσα, ο Γιάννης Πάριος, ο Φίλιππος Νικολάου, η Τζένη Βάνου, η Μαντώ, η Άντζελα Δημητρίου είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες που έχουν ερμηνεύσει τα κομμάτια του.
Επιδότηση μισθού από την ΔΥΠΑ: Ποιες επιχειρήσεις και ποιοι πολίτες δικαιούνται
01:00
Πότε τελειώνουν οι χειμερινές εκπτώσεις: Tι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
00:30
Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν 0-2: Αυτή τη φορά οι Γερμανοί «λύγισαν» και τον Τζολάκη
23:59
Τέλος το ελληνικό πρόγραμμα της Deutsche Welle από το 2027 - Η ανακοίνωση της διοίκησης
23:58