Απάτη κατά ΕΟΠΥΥ: Δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκομένων από την ΑΑΔΕ
Τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων (κινητών και ακινήτων) όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση του κυκλώματος απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ αποφάσισε η Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.
Στο πλαίσιο της έρευνας που θα διενεργήσουν οι ελεγκτές της Αρχής, υπό την εποπτεία του επίτιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, θα διερευνηθεί αν οι κατηγορούμενοι έχουν διαπράξει και το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, εκτός από τα υπόλοιπα οκτώ βαρύτατα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα που αντιμετωπίζουν.
Στο μεταξύ σήμερα Πέμπτη 19/09 συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορουμένων στην υπόθεση της απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ, ενώ χθες οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν να οδηγηθεί στις φυλακές ένας κατηγορούμενος, ο περιβόητος «Μισέλ» ο οποίος φέρεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση και να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς έξι ακόμα εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απάτη κατά ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέος ο «Μισέλ» - Άλλοι έξι ελεύθεροι από την πρώτη ομάδα των επτά
Απάτη κατά ΕΟΠΥΥ: Κατηγορούμενος «καίει» στην κατάθεσή του μέλη του κυκλώματος
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Από τον «ατομικό τρόμο», στο σήμερα - Τα διδάγματα του 1986 και οι αγωνίες του 2026
03:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης των ενδιαφερόμενων
03:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο άνθρωπος με την πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο σήμερα
02:32
Την Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις«Νταντάδες της Γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00