Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην Ερεσό
Όχημα της πυροσβεστικής
INTIME NEWSΥπό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (22/9) η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε αγροτική περιοχή με χαμηλή βλάστηση και βελανιδιές, σε απόσταση δύο χιλιόμετρα από το χωριό της Ερεσού στη Δυτική Λέσβο. Κάηκαν 15 στρέμματα χαμηλής βλάστησης.
Στην κατάσβεση συμμετείχαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 4 εθελοντές. Ρίψεις από αέρος έκαναν τα δύο πετζετέλ και το ελικόπτερο που σταθμεύουν στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.
Η φωτιά ξεκίνησε από το δρόμο και λόγω των ανέμων κατευθυνόταν σε περιοχή με ελιές ωστόσο η επέμβαση τόσο της πυροσβεστική και των εθελοντών που έφτασαν πρώτοι στο σημείο, αλλά κυρίως οι εναέριες ρίψεις, περιόρισαν τη φωτιά, είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος της κοινότητας Ερεσού, εθελοντής πυροσβέστης και ο ίδιος Αντώνης Ελευθερίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή της Ερεσού στη Μυτιλήνη
Εκτός μεταλλίων ο Μίλτος Τεντόγλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα - Έμεινε 6ος με άλμα στα 8.15
21:40
Τραμπ: Θα υπάρξει ολοκληρωτική καταστροφή του Ιράν - Σύντομα θα μάθετε για το τελεσίγραφο
21:31
ΗΠΑ προς Ισραήλ: Μια πιθανή επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ θα διαρκέσει εβδομάδες
21:22
Παύλος Ασλανίδης στο CNN Greece: «Η δίκη για τα Τέμπη που ξεκινάει έχει ελλιπέστατο κατηγορητήριο» (vid)
21:11