Τζόκερ: Τρία εκατομμύρια ευρώ αναζητούν παραλήπτη
Τουλάχιστον τρία εκατομμύρια ευρώ θα μοιραστούν οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 28 Αυγούστου.
Μετά το 7ο συνεχόμενο Τζακ Ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση της Πέμπτης, έχουν πλέον συγκεντρωθεί 3 εκατομμύρια ευρώ τα οποία αναζητούν... παραλήπτη κατά την 1735η κλήρωση του συγκεκριμένου τυχερού παιχνιδιού που θα γίνει την Κυριακή.
Στην κλήρωση της Πέμπτης βρέθηκαν έξι τυχερά δελτία στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) κάθε ένα από τα οποία κερδίζει το ποσό των € 36.160,17.
Τα τυχερά δελτία παίχτηκαν όλα στην επαρχία και συγκεκριμένα σε Αγρίνιο, Αλιβέρι, Αντίρριο, Αμαλιάδα και Βοιωτία.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συρεγγέλα: Η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ αλλά δεν είχε και μια εναλλακτική πρόταση (vid)
15:29
ΧΡΗΜΑ
Ακριβή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα - Πού κυμαίνονται οι τιμές
15:25
ΚΟΣΜΟΣ
Ιρανός αξιωματούχος: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν με ελεγχόμενο τρόπο την Πέμπτη ή την Παρασκευή
15:25
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Nine Below Zero: Oι θρυλικοί Βρετανοί ήρωες του rhythm & blues στο Piraeus Club Academy
15:22
ΚΟΣΜΟΣ