Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος που καλούσε χρήστες του διαδικτύου σε βιαιοπραγία κατά αστυνομικών
Ανανεώθηκε:
Αστυνομικός
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (φωτογραφία αρχείου)Στην σύλληψη ενός 41χρονου άνδρα που καλούσε χρήστες του διαδικτύου να βιαιοπραγήσουν σε βάρος αστυνομικών προχώρησε η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο ο άνδρας που συνελήφθη χθες ανήρτησε βίντεο στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το οποίο καταφερόταν, με απρεπείς εκφράσεις, εναντίον αστυνομικών αλλά και κατά της ελληνικής πολιτείας, καλώντας τους χρήστες του διαδικτύου να τελέσουν πράξεις βίας εναντίον τους.
Πρόκειται για άνδρα, 41 ετών, που συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας.
Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Επίδομα θέρμανσης: Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά - Πότε πληρώνεται η επόμενη δόση
06:00
Τι κερδίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι μετά τις φοροελαφρύνσεις
05:00
Τέλη Κυκλοφορίας 2026: 10 + 1 ερωτοαπαντήσεις για την καταβολή τους
04:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Τι καλύπτουν τα voucher – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
03:00