Τρία περιστατικά διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών σε περιοχές του Έβρου και της Καβάλας
Ο φράχτης στον Έβρο (Φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWSΤρία περιστατικά διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών σε περιοχές της Καβάλας και του Έβρου γνωστοποίησε η αστυνομία.
Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου 28/09 σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα έξι μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.
Το ίδιο πρωί σε δασική οδό του Έβρου, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε συνεργασία με αξιωματούχους του Frontex ένας ακόμη διακινητής, διότι μετέφερε έξι μετανάστες στην ενδοχώρα, με κλεμμένο αυτοκίνητο.
Το απόγευμα στην Εθνική οδό Ξάνθης - Καβάλας, αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν μια γυναίκα που με το αυτοκίνητό της μετέφερε πέντε μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Φερών Αλεξανδρούπολης και το τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Με πολυτελές και κλεμμένο αυτοκίνητο διακινούσε πρόσφυγες στον Έβρο
Eπεισόδιο με διακινητές στη Σάμο - Πέταξαν στη θάλασσα 31 μετανάστες - Ένας νεκρός
Ντουμπάι BC - Ολυμπιακός 108 - 98: «Έσπασε» το νικηφόρο σερί
20:35
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πόλο: Έχασε την πρόκριση στα πέναλτι η Εθνική γυναικών - Θα παλέψει για το χάλκινο
20:33
Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της Τζιλ Μπάιντεν - Κατηγορείται για τη δολοφονία της νυν συζύγου του
20:30
Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονου από την Ομόνοια
20:20