Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Πόρτο Ράφτη και πήραν τα χρήματα
Να ανατινάξουν με εκρηκτικό μηχανισμό το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης για να πάρουν όσα χρήματα είχε μέσα, δεν δίστασαν κακοποιοί τα ξημερώματα στο Πόρτο Ράφτη.
Οι δράστες είχαν εντοπίσει το ΑΤΜ το οποίο βρισκόταν σε σε κατάστημα γρήγορου φαγητού. Μόλις το κατάστημα έκλεισε, τοποθέτησαν τα εκρηκτικά στο μηχάνημα και το ανατίναξαν.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποσά χρήματα πήραν.
Στο σημείο όταν έφτασαν οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ζευγάρι γάντια τα οποία είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες αλλά και ένα μηχάνημα ηλεκτρικής εκκένωσης το οποίο χρησιμοποιούν συνήθως οι κακοποιοί για να ακινητοποιούν τα θύματα τους.
Τα γάντια έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να ερευνηθεί εάν μπορούν να ληφθούν δείγματα DNA.
ΧΡΗΜΑ
Προθεσμία έως τις 2 Μαρτίου για τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν ξεχωριστή φορολογική δήλωση
10:23
ΔΙΕΘΝΗ
Συμφωνία ΕΕ - Mercosur: Πώς προστατεύονται τα ελληνικά προϊόντα - Δικλείδες υπέρ των παραγωγών
10:23
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Νοκ άουτ προημιτελικοί στο Κύπελλο Ελλάδας με ενισχυμένες αποδόσεις και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
10:17
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Ξεκινά η δίκη που θα κρίνει την πολιτική τύχη της Μαρίν Λεπέν
10:10
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ